Competitie2018-06-04T21:40:38+00:00

Competitie

TC Melissant doet jaarlijks mee aan de Voorjaarscompetitie en de Najaarscompetitie die door de KNLTB worden georganiseerd. Gedurende een periode van acht weken spelen we tegen teams van andere verenigingen. We hebben een dames- en een herenteam die allebei uitkomen op de vrijdagavond.

Onze teams spelen tijdens de competitie in polo’s die zijn gesponsord door Adviesgroep de Vogel. Op de foto poseren enkele spelers uit de teams met hun polo’s. Dankzij Adviesgroep de Vogel zijn de competitiespelers goed te herkennen op de baan.

De sponsoring kwam tot stand na contact tussen één van de leden van TC Melissant en Adviesgroep de Vogel. Unito Sports heeft de polo’s geleverd. TC Melissant is hen dankbaar voor dit mooie gebaar. Peter Dijkgraaf van Adviesgroep de Vogel was aanwezig bij één van de competitieavonden en het fotomoment. Hij nam een mooie bos bloemen in ontvangst als dank voor de sponsoring.

Voorjaarscompetitie

HEREN T.C. MELISSANT ONGESLAGEN KAMPIOEN IN VOORJAARSCOMPETITIE

De heren van T.C. Melissant zijn kampioen geworden in de Voorjaarscompetitie 2018 van de KNLTB. De vrijdagavond competitie heren dubbel 3e klasse werd ongeslagen afgesloten. Na het kampioenschap in de Najaarscompetitie 2017 is dit dus het tweede kampioenschap op rij voor het team gesponsord door Adviesgroep De Vogel.

In de spannende slotronde, gespeeld op vrijdag 1 juni, waren er nog vier teams in de race voor het kampioenschap. T.C. Melissant stond op een tweede plaats en moest dus een goed resultaat halen. In de stromende regen boekten de heren een klinkende 4-0 zege op directe concurrent T.C. Rozenburg. Omdat de koploper op zijn beurt punten verspeelde ging het kampioenschap naar Melissant.

De heren hebben 7 competitieronden gespeeld, waarvan er 3 met winst werden afgesloten. Teams uit Oud-Beijerland, Hellevoetsluis en dus Rozenburg werden verslagen. Tegen de teams uit Ouddorp, Vlaardingen, Nieuw-Beijerland en Rockanje werd gelijk gespeeld. Uiteraard zullen de heren in de Najaarscompetitie 2018 weer aantreden.

Het damesteam van T.C. Melissant wist ook een klinkende 4-0 thuiszege te boeken in de laatste speelronde en daardoor klommen zij naar de 3e plaats. Een mooi eindresultaat!

Lijkt tennis jou ook een leuke sport? T.C. Melissant is een kleine en gezellige vereniging in Melissant, toegankelijk voor jong en oud. Kom gerust eens langs! Op onze vier gravelbanen is dagelijks voldoende ruimte om te spelen. Wil jij lid worden of meer informatie? Bezoek onze website www.tcmelissant.nl of mail naar info@tcmelissant.nl.